Автомобили

Автомобили

Opel Ampera-e_1
Автомобили

Екипа на ТВ станица „Vox“ направи интересно тестирање со актуелниот шампион на електричен погон, Опел Ампера, возејќи дистанца од источната до западната граница на Германија со вкупна должина од 754,9 километри. Според стандардизираните испитувања NEDC (New European Driving ...
press andrea makpetrol
Автомобили

Во годината кога компанијата „Макпетрол“ прославува јубилеј од 70 години постоење, директорот Андреа Јосифовски преку средба со новинарите реферираше за резултатите од работењето, како и за неговите видувања за ситуацијата во Македонија околу трговијата со нафтените деривати. Во ...
Foto 7
Автомобили

По повод 70 годишнината на Макпетрол АД и прославувањето на 70 години соработка со потрошувачите, компанијата креираше голема наградна игра која започна на 1 март и ќе трае до 15 декември. Денеска во продажно-сервисниот салон на Хонда беа ...
insignia sport face 2017
Автомобили

Опел ја искористи македонската премиера на новиот модел Инсигнија за да ги потенцира сите предности на ова возило наспроти ривалите од премиум класата и да испрати јасна порака дека германскиот квалитет е подостапен на овој начин. Директорот на ...
IZ4A0438
Автомобили

Вечерва со авангардна музичко-сценска изведба официјално беше отворен новиот ексклузивен центар за Jагуар и Ленд Ровер во Скопје. Новиот објект е лоциран на улица Скупи и веќе од денес е подготвен да ги услужи како постојните сопствениците на ...
Makpetrol5
Автомобили

Денеска во продажно-сервисниот салон на Хонда беа доделени наградите од првото полуфинално коло од јубилејната наградна игра „70 години Мапетрол“, која компанијата ја организира по повод 70-годишнината на постоењето и прославувањето на 70 години соработка со потрошувачите. Големата ...
????????????????????????????????????
Автомобили

Макпетрол АД Скопје продолжува да инвестира во сопствени, нови капацитети и истовремено продолжува и понатаму со зацртаниот инвестициски циклус. При тоа, со постојана тимска работа на стручниот и професионален кадар, Макпетрол АД Скопје ги имплементира највисоките европски стандарди во сегментот на ...
makpetrol tng
Автомобили

Компанијата „Макпетрол АД“ со соопштение до медиумите ги информира потрошувачите што користат ТНГ (плин) во боци дека забележале зачестена појава на неовластени лица што вршат продажба и дистрибуција на боци со ТНГ. Како пример е посочено дека на ...
Foto 3
Автомобили

Во годината во која компанијата Макпетрол прославува 70-годишен јубилеј, отворена е нова бензиска пумпа спроти аеродромот „Александар Велики“, со што мрежата е зголемена на 126 станици. – Минатата недела отпочнавме со одбележување на јубилејот 70 години Макпетрол со ...
glavna nagrada tri hondi
Автомобили

Компанијата „Макпетрол“ АД ќе ги наградува своите лојални потрошувачи преку наградна игра што ја организира по повод 70 години од основањето, при што таа ќе трае од 1 март до 15 декември. Пред новинарите на денешната прес конференција ...