Игри на среќа

Игри на среќа

Tvingo-Kapitol
Игри на среќа

Инстант лозот Твингоманија продолжува да изненадува. Пред неполна недела во Прилеп беше доделена добивка Рено Твинго, а веќе денес во Скопје е доделен уште еден ваков автомобил. Добитникот, К.М. купил еден инстант лоз кој му ја донел добитната комбинација со три ...
tvingo  image3
Игри на среќа

Инстант лотаријата „ТВИНГОМАНИЈА“ на Државна лотарија на Македонија изнуди насмевка на уште еден добитник од Прилеп . Менде Шутески секој ден купувал најразлични седум инстант лозови: Детелинка, Твингоманија , Среќни Тркала и Среќни коцки од своето среќно место ...
oblozuvanje-300x201@2x
Игри на среќа Македонија

Вчерашниот богат спортски ден до крајот на животот ќе го памети еден љубител на спортското обложување од Пробиштип кој успеал да погоди 30 натпревари на својот тикет и да постави регионален рекорд со погодената квота. Обложувалницата „Моцарт“ денеска ...
vardar1
Игри на среќа

Португалија стана европски шампион со победата по продолженија над домаќинот Франција, откако во регуларните 90 минути резултатот беше 0:0. Токму тој резултат беше предизвик за нашите Фејсбук фанови кои со типувањето се натпреваруваа за влезни билети за натпреварот ...
TVINGOMANIJA 2
Игри на среќа

Инстант лотаријата „ ТВИНГОМАНИЈА “ на Државна лотарија на Македонија, изнуди насмевка на уште една добитничка, овој пат од Скопје . Елена Јуруковска купила неколку инстант лозови Твингоманија , од среќното место Толакс , лоцирано во ТЦ Скопјанка. Инстантите ги одбрала ...
novoloto
Игри на среќа

Прилепчанецот Ѓ.Б е добитник на речиси 500.000 денари освоени во рамките на 51. коло на НовоЛото 7/34 во 2016 година. Среќниот добитник во просториите на Државна лотарија на Македонија ја раскажа својата среќна НовоЛото приказна. Играч е на игрите на ...
Marijana NovoLoto
Игри на среќа

Во 16. коло за 2016 година од играта на среќа „НовоЛото 7/34“ беше уловена добивка од „6+1“, вредна 357.463,00 денари. Среќниот добитник Д.У. од Скопје ги распоредил своите среќни броеви и одиграл систем од 8 броеви, уплаќајќи вкупно ...
Detelinka - 500.000 zamatena
Игри на среќа

Битолчанката Кристина Јовановска следејќи го мотото “Пронајди ја својата среќна детелинка“, ја изгреба премијата од 500.000 ден од инстант лозот „Детелинка“. Среќното продажно место од каде Кристина го купила својот среќен лоз е „Крисми-Трејд“, на Широк Сокак во ...
skuter 2
Игри на среќа

Во „Скопје Сити Мол“ беше доделен уште еден скутер од инстант лозот „СМАЈЛИ“ на Државна лотарија на Македонија. Среќниот добитник е Идриз Дурмиш, студент од Скопје. Идриз е редовен играч на инстант лотаријата на Државна лотарија на Македонија ...
oblozuvanje
Игри на среќа

Обложувањето е „редовен спорт“ во Македонија, а изгледа меѓу нас има има голем број на мајстори-супер типстери. Пред некое време информиравме за махерот кој со 20 денари „лапна“ 540.000 денари, додека сега пак ни доаќа еден моќен тикет ...