Поврзете се со нас

Игри на среќа

Скопјанец отишол на гости, па станал добитник на најпосакуваниот ВЛТ џекпот

Објавено

на

Санде Лалевски освои фантастични 17.274.560 денари со СУПЕР МИЛИОНЕР џекпот

Тој е нашиот најнов среќен добитник на СУПЕР МИЛИОНЕР џекпот. На 13.03.2024 бил на гости во Демир Капија и посакал да се забавува на видеолотариските терминали од Видеолотарија Касинос Австрија играјќи ја играта „Фламинг хот“. Ова се покажало како одлична одлука, затоа што тој освоил СУПЕР МИЛИОНЕР џекпот вреден 17.274.560 денари.

Санде се чувствува пресреќно и веќе почнува да го подготвува планот како ќе ги троши освоените пари.

Добивката СУПЕР МИЛИОНЕР џекпот е освоена кај нашиот деловен соработник Делта бет ДООЕЛ Моцарт во Демир Капија.

 

Извор: Соопштение за медиуми на Видеолотарија Казинос Австрија

Реклама
Реклама
Реклама

Популарни