Поврзете се со нас

Игри на среќа

Супер добитен февруари: ВЛТ исплатила речиси 70 милиони денари!

Објавено

на

Спектакуларни 68.181.795 денари е збирниот износ кој Видеолотарија Касинос Австрија го исплати кон играчите на видеолотариските терминали за СУПЕР МИЛИОНЕР, МИЛИОНЕР и МИНИ ЏЕКПОТ во февруари.

Фантастични 68.181.795 денари легнаа на сметките на играчите на видеолотариските терминали на Видеолотарија Касинос Австрија во февруари за СУПЕР МИЛИОНЕР, МИЛИОНЕР и МИНИ ЏЕКПОТ.

Во февруари дури двајца играчи ја освоија најпосакувана ВЛТ џекпот добивка- СУПЕР МИЛИОНЕР. Тие заедно поделија 41.323.627 денари. Б.Н. од Македонски Брод освои СУПЕР МИЛИОНЕР вреден фантастични 20.555.130 денари на 22.02.2024. Претходно А.П. од Кичево, на 01.02.2024 го освои СУПЕР МИЛИОНЕРОТ вреден 20.768.497 денари.

Вториот месец во 2024 донесе  дури 13 МИЛИОНЕР џекпот добивки, за што играчите кои ги освоија, поделија одлична сума од 20.564.302 денари.

На добивки во февруари се радуваа и играчите кои освоија МИНИ ЏЕКПОТ. Тие заедно поделија 6.293.866 денари. Забавата на видеолотариските терминали на Видеолотарија Касинос Австрија, продолжува и  во февруари. Играјте одговорно со најдобрите.

 

Извор: Соопштение за медиуми

Реклама
Реклама
Реклама

Популарни