Игри на среќа

Игри на среќа

Dijamonte grepka LILA final 15x10cm final
Игри на среќа

Од денес, среда (18.10.2017 год) на сите продажни места на Државна лотарија на Македонија, со знакот на Детелинка , можете да го пронајдете и најновиот инстант лоз наречен ДИЈАМАНТ. ДИЈАМАНТ -от на Државна лотарија на Македонија е полн ...
sestpluseden-na-lotarija-2017
Игри на среќа

Државната лотарија на Македонија денеска соопшти дека во 76 коло од играта на среќа „Ново лото 7/34“ била добиена премија од 670 илјади и 485 денари за погодени „6+1“ броеви. Среќен добитник е пензионер од Скопје кој еден ...
riste sedumkashot od negotino
Игри на среќа

Во 69-тото коло од играта „НовоЛото 7/34“ чие извлекување се одржа во среда на 30 август 2017, беше извлечена главната премија „седумка“ со вредност од шест милиони денари. Уплатата е реализирана во Неготино во среќното место „Корзо“. Среќниот добитник ...
loto-slika
Игри на среќа

Во 69. коло од играта НовоЛото 7/34 чие извлекување се одржа во среда на 30. август 2017, постигната беше добивка 7-ка со вредност од шест милиони (6.000.000,00) денари. Уплатата е реализирана во Неготино во среќното место „Корзо“. Уплатен ...
zlatna ripka - dobitnicka
Игри на среќа

Елена Добреска од Скопје за својот 32. роденден од својот сопруг добила подарок од 32 различни инстанти, меѓу кои и АВАНТУРА, ЗЛАТНА РИПКА и СЕФ. Најсреќна за славеничката била токму ЗЛАТНАТА РИПКА која и донела добивка вредна 100.000 ...
Avantura3
Игри на среќа

Се чини дека жешкото лето и годи на среќата, а градовите Битола и Прилеп летово како да се натпреваруваат во вжештување на атмосферата со делење на добивки од игрите на среќа на Државна лотарија на Македонија. Неодамна во ...
dzip vo prilep
Игри на среќа

Методија Батлески ја продолжува „Авантурата“ со Државна лотарија на Македонија како добитник на автомобил „Спортаж“ што ќе се во Прилеп. Тој е редовен играч на инстант лотарија. На секоја своја прошетка низ прилепската чаршија наминува на своето среќно место ...
slika 2
Игри на среќа

Мартина и Ордан Шошески од Прилеп, ќе ја паметат својата свадба како еден од најубавите и најсреќните денови во животот, но и како ден кога потврда за заедничката среќа добиле и во форма на автомобил КИА СПОРТАЖ. Од ...
NovoLoto slika
Игри на среќа

Во 55. коло за 2017 година, еден играч од Велес ќарил добивка „6+1“ вредна 925.378,00 денари од играта на „НовоЛото 7/34“. Од уплатени четири комбинации, добивката му ја донела третата комбинација од седум броеви. Извлечени броеви во ова ...
collage-2017-07-01
Игри на среќа

Од понеделник (03.07.2017 год) на сите продажни места на Државна лотарија на Македонија, со знакот на Детелинка, можете да го пронајдете и најновиот инстант лоз едноставно наречен „СЕФ“. „Сефот“ на Државна лотарија на Македонија е полн со најразлични ...