Поврзете се со нас

Игри на среќа

Седум дена за бонус добивки: Нова промоција на 2win.mk за електронската игра „Рокетмен“

Објавено

на

Од денес 11.03.2024, тимот на Видеолотарија Касинос Австрија подготви уште едно забавно изненадување за играчите на интернет игрите на среќа на единствената легална платформа за интернет игри на среќа во Македонија 2win.мк.

До 17.03.2024 бонус добивки кои се доделуваат за најсреќните активни учесници во електронската игра „Рокетмен“.

Бонус добивките се во вид на промотивни кредити кои можат да се искористат само за влогови во рамки на „Рокетмен“ играта на среќа.

Можност за освојување на бонус добивка имаат учесниците во играта „Рокетмен“, кои во периодот на промоцијата имаат барем една започната и завршена добитна рунда, по основ на реален влог во износ од најмалку 10 денари.

Еден учесник може да освои само една бонус добивка. Сите детали кои се однесуваат на правилата за овој бонус се достапни на следниов линк.

Обложувајте се и играјте одговорно со најдобрите на единствената легална платформа за интернет игри на среќа -2win.mk.

Реклама
Реклама
Реклама

Популарни