Игри на среќа

Игри на среќа

sportlife-festina-tret
Игри на среќа

Зоран Цветаноски од Скопје го погоди најголемиот коефициент на тикет уплатен „во живо“ во третата седмица од акцијата на Sport Life обложувалници и го доби третиот часовник Festina Prestige. Педесетгодишниот Зоран Цветаноски од Скопје минатата сабота, во уплатното ...
festina01_petrovec
Игри на среќа

Типстерот што го погоди најголемиот коефициент на тикет уплатен „во живо“ за изминатата седмица го доби заслужениот подарок – луксузен часовник „Festina Prestige“. Јонче Т. oд Скопје во неделата, во уплатното место на „Sport Life“ во Петровец го ...
loto-baraban
Игри на среќа

Пред една седмица во 84 –то коло на НовоЛото 7/34 , чие извлекување се одржа на 19.10.2016 година на ТВ Сител, Македонија го доби четиринаесетиот добитник на главната премија од постоењето на НовоЛото 7/34. Кумановчанецот И.Ј. е добитник на 6 ...
dobitnik
Игри на среќа

Тимот на Државна лотарија на Македонија празникот 11-ти Октомври го прослави во Прилеп , заедно со многуте верни играчи на инстант лотаријата Среќни Тркала. Прилепчани и овој пат се покажаа како упорни трагачи по среќата , па преку ...
loto-baraban
Игри на среќа

Во 81-то коло на НовоЛото 7/34 , одржано на 08.10.2016 „пукна“ седумка вредна 27.503.930,00 денари, што претставува рекордна премија од над 440.000 евра. Извлечените броеви во ова коло беа среќни за играч кој своите среќни броеви ги уплатил ...
zapr
Игри на среќа

Три автомобили, скутери, ховерборди, ЛЕД телевизори, таблети и уште над 500 други вредни награди се дел од големата наградна игра на Витаминка и омилените грицки Стоби Флипс, Чоко Стоби Флипс и Стоби Стикс. Наградната игра „Стобирај и вози“ ...
detelinka-500-000
Игри на среќа

Инстант лотаријата на Државна лотарија на Македонија го прошири семејството на добитници за уште еден играч. Овој пат станува збор за добитник на 500.000 денари од инстант лотаријата „Детелинка“. Садем Ќамили го посетил за прв пат продажното место ...
Zlatna-ripka
Игри на среќа

Од понеделник (05.09.2016 год) на сите продажни места на Државна лотарија на Македонија, со знакот на Детелинка , можете да го пронајдете и најновиот инстант лоз наречен ЗЛАТНА РИПКА. Златната Рипка, носи три шанси за добивка . Овој инстант лоз ...
Tvingo-Kapitol
Игри на среќа

Инстант лозот Твингоманија продолжува да изненадува. Пред неполна недела во Прилеп беше доделена добивка Рено Твинго, а веќе денес во Скопје е доделен уште еден ваков автомобил. Добитникот, К.М. купил еден инстант лоз кој му ја донел добитната комбинација со три ...
tvingo  image3
Игри на среќа

Инстант лотаријата „ТВИНГОМАНИЈА“ на Државна лотарија на Македонија изнуди насмевка на уште еден добитник од Прилеп . Менде Шутески секој ден купувал најразлични седум инстант лозови: Детелинка, Твингоманија , Среќни Тркала и Среќни коцки од своето среќно место ...