Поврзете се со нас

Игри на среќа

Познати сите добитници од второто коло на „Есенска тура за 2win авантура“

Објавено

на

Познати се добитниците на сите награди во второто коло од наградната игра ЕСЕНСКА ТУРА ЗА 2WIN АВАНТУРА “.

Со заокружување на дополнителната игра „Среќно тркало“, комплетиран е списокот добитници од двете категории во ова коло.

Извлекувањето се реализираше во саботата 04.11.2023 во просториите на Видеолотарија Касинос Австрија.

Категорија видеолотариски игри:

Име и презиме на добитникот Освоена награда
Дарко Манасијески лаптоп
Александра Јовановска таблет
Сашко Трајчески мобилен телефон
Горан Петковски мобилен телефон
Коста Василевски 30.000 денари
Бујамин Зибери; Михајло Роџевски и Дарко Калин 20.000 денари

Категорија спортско обложување:

Добитник Освоена награда
Александар Јованов лаптоп
Методија Тасески Таблет
Филип Ристески мобилен телефон
Михајло Роџевски мобилен телефон
Ивица Мирчевски 30.000 денари
Александар Стоименов, Јовче Десаноски,

Алмир Исламовиќ, Димитар Групчев и

Александар Мирчески

20.000 денари

По комплетирањето на сите три кола, на 02.12.2023 ќе се реализира и фазата Среќното тркало за главните награди, во која право на учество имаат првите 10 најсреќни учесници на официјалната ранг-листа во двете категории.

Наградната игра  „ЕСЕНСКА ТУРА ЗА 2WIN АВАНТУРА“ на 2win.mk  има вкупен фонд на награди од 15 049 739 денари. 

Во рамките на наградната игра, ќе доделиме вкупно 230 награди од кои 26 се стокови награди, а 204 се парични награди. 

Вкупната вредност на паричните и стоковите награди изнесува 15 049 739 денари. Главните награди се автомобил Мерцедес во двете категории. Правилата на наградната игра се достапни на платформата 2win.mk.

Извор: Соопштение за медиуми

Реклама
Реклама
Реклама

Популарни