Поврзете се со нас

Игри на среќа

„Џекпот манија“ – нов супер турнир на „2win.mk“

Објавено

на

Тимот на Видеолотарија Касинос Австрија подготви уште едно забавно изненадување за играчите на интернет игрите на среќа на единствената легална платформа за интернет игри на среќа во Македонија- 2win.мк.

Од 29.04.2024 до 12.05.2024 кеш добивки во фонд од 860.000 денари. Кеш добивките се освојуваат со собирање поени и позиционирање на првите 30 места на ранг-листата.

Можност за освојување имаат учесниците во видеолотариските игри на среќа и спортско обложување. Сите детали кои се однесуваат на правилата се достапни на следниов линк.

Обложувајте се и играјте одговорно со најдобрите на единствената легална платформа за интернет игри на среќа -2win.mk.

 

Извор: Соопштение за медиуми

Реклама
Реклама
Реклама

Популарни