Поврзете се со нас

Игри на среќа

А.С. од Скопје освои СУПЕР МИЛИОНЕР ЏЕКПОТ вреден 17 582 267 денари

Објавено

на

Играчот на Видеолотарија Казинос Австрија, А.С. од Скопје, ќе го памети овој октомври.

Тој на 08.10.2023 го освои најпосакуваниот ВЛТ џекпот, именуван како СУПЕР МИЛИОНЕР.

До добивката вредна 17 582 267 денари, стигнал играјќи ја Фламинг Хот на видеолотариските терминали.

Добивката е освоена во Скопје, кај нашиот деловен соработник Делта Бет Моцарт.

Најпосакуваниот ВЛТ џекпот – СУПЕР МИЛИОНЕР ЏЕКПОТ има добитна вредност од 14 до 21 милион денари.

Оваа година рекордниот износ го освои играч од Струга, вреден 20 577 224,00 денари.

Покрај најпосакуваниот, СУПЕР МИЛИОНЕР, во игра се и Милионер и Мини Џекпот.

Реклама
Реклама
Реклама

Популарни