Поврзете се со нас

Игри на среќа

Познати сите добитници од првото коло во „ЕСЕНСКА ТУРА ЗА 2WIN АВАНТУРА“

Објавено

на

Со дополнителна игра „Среќно тркало“, заокружено е првото коло од наградната игра „ЕСЕНСКА ТУРА СО 2win АВАНТУРА “ на играчката платформа 2win.mk, на Видеолотарија Касинос Австрија. Со комплетирање на двете фази, познат е и списокот со сите добитници на наградите во ова коло.

Познати се добитниците на сите награди во првото коло од наградната игра „ ЕСЕНСКА ТУРА ЗА 2WIN АВАНТУРА “. Со заокружување на дополнителната игра „Среќно тркало“, комплетиран е списокот добитници од двете категории во ова коло. Извлекувањето се реализираше во саботата 07.10.2023 во просториите на Видеолотарија Касинос Австрија.

Категорија видеолотариски игри:

Име и презиме на добитникот                             Освоена награда
Дарко Калин                                                              лаптоп
Ненад Васев                                                               таблет
Коста Василевски                                                    мобилен телефон
Дарко Митровски                                                   мобилен телефон
Сашко Трајчески                                                     30.000 денари
Горан Петковски                                                    20.000 денари
Александар Кованцалиев                                    20.000 денари

 

Категорија спортско обложување:

Име и презиме на добитникот                          Освоена награда
Дарко Митровски                                                  лаптоп
Сашко Ефтовски                                                    мобилен телефон
Дејан Трајкоски                                                     мобилен телефон
Александар Трајкоски                                        30.000 денари
Александар Илијевски                                       20.000 денари
Александар Зисов                                                20.000 денари
Методија Тасески                                                20.000 денари
Валентин Митанов                                             20.000 денари

По комплетирањето на сите три кола, на 02.12.2023 ќе се реализира и фазата Среќното тркало за главните награди, во која право на учество имаат првите 10 најсреќни учесници на официјалната ранг-листа во двете категории. Наградната игра  „ЕСЕНСКА ТУРА ЗА 2WIN АВАНТУРА“ на 2win.mk  ќе донесе забава и вкупен фонд на награди од 15 049 739 денари. Во рамките на наградната игра, ќе доделиме вкупно 230 наград од кои 26 се стокови награди, а 204 се парични награди. Вкупната вредност на паричните и стоковите награди изнесува 15 049 739 денари. Главните награди се автомобил Мерцедес во двете категории. Правилата на наградната игра се достапни на платформата 2win.mk.

Реклама
Реклама
Реклама

Популарни