Поврзете се со нас

Игри на среќа

„Супер Милионер Џекпот“ е во зона на паѓање!

Објавено

на

Најпосакуваната ВЛТ џекпот добивка на сите времиња- СУПЕР МИЛИОНЕР ЏЕКПОТ, влезе во зоната на паѓање.

Секој кој се забавува на видоелотариските терминали на Видеолотарија Касинос Австрија, има можност да ја освои оваа фантастична добивка. Највисокиот износ кој може да се освои со оваа добивка е 21 милион денари.

Само како потсетување, А.С. од Скопје е последниот среќен добитник кој освои СУПЕР МИЛИОНЕР ЏЕКПОТ вреден  17 582 267 денари. Годинава во мај, поточно на 26.05.2023, А.Н. од Струга го освои рекордниот СУПЕР МИЛИОНЕР вреден 20.577.224,00 денари.

Кој ќе биде следниот среќен играч и колку ќе освои со СУПЕР МИЛИОНЕР ЏЕКПОТ, ќе дознаеме наскоро.

Покрај најпосакуваниот, СУПЕР МИЛИОНЕР, во игра се и Милионер и Мини Џекпот.

 

 

 

 

 

 

Реклама
Реклама
Реклама

Популарни