Поврзете се со нас

Игри на среќа

Нов рекорд: Видеолотарија откри детали, пукна рекорден „Супер Милионер Џекпот“

Објавено

на

Сите го посакуваат, а само еден имаше среќа и да го освои. Најновиот СУПЕР МИЛИОНЕР џекпот го собори рекордот на добивки од ВИДЕОЛОТАРИЈА КАСИНОС АВСТРИЈА за оваа година.

Фантастични 20 милиони и 890 990 денари е износот на најновиот СУПЕР МИЛИОНЕР кој го освои играч од Скопје на видеолотариските терминали.

Добивката е освоена во населба Ченто во Скопје, кај нашиот деловен соработник Златна копачка во 18.20 часот на 13.11.2023.

На нашиот најнов среќен добитник му ја честитаме добивката, очекувајќи го секој момент да пристигне во нашите простории, по добитниот чек на освоениот износ од 20 890 990 денари.

За сите играчите на ВЛТ имаме и нова убава информација. Од денес е активна дополнителната џекпот добивка- НОВОГОДИШЕН СУПЕР МИЛИОНЕР. Овој џекпот има дефиниран опсег на добивка од 24 до 33 милиони денари.

 

Реклама
Реклама
Реклама

Популарни