Поврзете се со нас

Игри на среќа

„Супер Милионер“ џекпотот е освоен во Скопје

Објавено

на

СУПЕР МИЛИОНЕР ЏЕКПОТ вреден 17 582 267 денари, освои играч на Видеолотарија Касинос Австрија на 08.10.2023.

Октомвриска радост за играч на видеолотариските игри на среќа. На 08.10.2023 освоен е најпосакуваниот ВЛТ џекпот на Видеолотарија Касинос Австрија, СУПЕР МИЛИОНЕР.

Добивката вредна 17 582 267 денари е освоена во Скопје, кај нашиот деловен соработник Делта Бет Моцарт.

Тимот на Видеолотарија Касинос Австрија му честита на среќниот добитник, кој го очекуваме во нашите простории, секој миг.

Најпосакуваниот ВЛТ џекпот – СУПЕР МИЛИОНЕР ЏЕКПОТ има добитна вредност од 14 до 21 милион денари. Оваа година рекордниот износ го освои играч од Струга, вреден 20 577 224,00 денари. Покрај најпосакуваниот, СУПЕР МИЛИОНЕР, во игра се и Милионер и Мини Џекпот.

Реклама
Реклама
Реклама

Популарни