Игри на среќа

Игри на среќа

NovoLoto slika
Игри на среќа

Во 55. коло за 2017 година, еден играч од Велес ќарил добивка „6+1“ вредна 925.378,00 денари од играта на „НовоЛото 7/34“. Од уплатени четири комбинации, добивката му ја донела третата комбинација од седум броеви. Извлечени броеви во ова ...
collage-2017-07-01
Игри на среќа

Од понеделник (03.07.2017 год) на сите продажни места на Државна лотарија на Македонија, со знакот на Детелинка, можете да го пронајдете и најновиот инстант лоз едноставно наречен „СЕФ“. „Сефот“ на Државна лотарија на Македонија е полн со најразлични ...
Marjana sedumka
Игри на среќа

Седум бројки ќе бидат запаметени како среќна комбинација за играч на среќа кој уплатил во 48. коло на НовоЛото 7/34 во уплатното место „Кеопс“ во Куманово и за вложени 100 денари, освоил одлични 100.000 евра. Уплатата е реализирана ...
Dobitnik KIA 6
Игри на среќа

Редовниот играч на игрите на среќа на Државна лотарија на Македонија, Лазо Ефтимов од Кочани е среќниот добитник на преубавиот автомобил KIA SPORTAGE. Господинот Лазо, видно возбуден ја раскажал својата приказна со среќен крај во Државната лотарија на ...
DSC01360
Игри на среќа

Инстант лотаријата на Државна лотарија на Македонија, ја продолжува својата АВАНТУРА, овојпат во Виница. Среќниот добитник Славчо Стојков и неговите внуки низ улиците на Виница ќе се возат во својот нов автомобил Кia Sportage. Славчо е еден од ...
Idze
Игри на среќа

Државна Лотарија на Македонија продолжува да ги изненадува своите верни играчи. Денес, на градскиот плоштад во Скопје љубителите на игрите на среќа имаа уникатна можност да се дружат со најдобриот македонски автомобилист Игор Стефановски – Иџе и водителката ...
Loto-Plostad1
Игри на среќа

Од 13. април па се до 13. мај, Државна лотарија на Македонија, отвора среќно место на плоштад Македонија. Во чест на одбележување на седумгодишнината од приредување на игрите на среќа, во срцето на Скопје, при прошетка низ градскиот ...
dobitnik KIA
Игри на среќа

На настанот за прогласување на автомобил на годината одржан вчера, по изборот организиран од страна на магазинот Авто Плус, се уверивме дека нашиот избор на КИА Спортаж за премија на инстант лозот Авантура е вистинскиот избор на автомобил ...
sedumka na lotarija 2017
Игри на среќа

Пред една седмица информиравме дека во 22 коло на „НовоЛото 7/34“ чие што извлекување беше на 18 март 2017 година, беше добиена „седумка“ со вредност од 9.999.040 денари, а сега Државната лотарија на Македонија информираше дека добитник е ...
Dobinici detelinka 500 000
Игри на среќа

Инстант лотаријата на Државна лотарија на Македонија го прошири семејството на добитници за уште еден играч, при што овој пат станува збор за премија од 500.000 денари во серијата „Детелинка“. Емилија Камчева од Кавадарци го посетила продажното место „Сигма-Т“, ...