Поврзете се со нас

Игри на среќа

Празничен бонус како осмомартовска честитка во програмата за лојалност на 2win.мк

Објавено

на

Преку соопштение до медиумите Видеолотарија Казинос Австрија извести за осмомартовска честитка во програмата за лојалност на најдобрата платформа за интернет игри на среќа во земјава- 2win.мк.

На 8 март, денот кога се одбележува Интернационалниот Ден на жените, припадничките на понежниот пол кои се дел од програмата за лојалност, ќе добијат празничен бонус.

Тимот на Видеолотарија Касинос Австрија подготвил забавно изненадување за девојките или жените, при што се појаснува дека станува збор за бонус кој ќе може да го искористат за видеолотариските игри или спортско обложување, секако по нивен личен избор.

Обложувајте се и играјте одговорно со најдобрите на единствената легална платформа за интернет игри на среќа -2win.mk.

 

Извор: Соопштение за медиуми

 

Реклама
Реклама
Реклама

Популарни