Поврзете се со нас

Игри на среќа

Најновиот сопственик на Милионер џекпот е Благојче Коларски од Делчево

Објавено

на

Пензионерот Благојчо Коларски од Делчево им се придружи на семејството среќни милионери на Видеолотарија Касинос Австрија. На 04.03.20224 тој освои МИЛИОНЕР џекпот вреден 1.766.708 денари

Во просториите на Видеолотарија Касинос Австрија пристигна во придружба од неговиот син, споделувајќи ја со нас, неговата среќна приказна.

Благојчо е пензионер кој често се забавува на видеолотариските терминали на Видеолотарија Касинос Австрија. И досега среќата го радувала, но со помали добивки. МИЛИОНЕР џекпот добивката вредна 1.766.708 денари е најголема во неговиот живот. Моментално нема прецизен план како ќе ги потроши парите, но сигурен е дека ќе ги израдува своите деца.

МИЛИОНЕР џекпот добивката е освоена на 04.03.2024 на видеолотариските терминали во Делчево. Среќната игра која на Благојчо му донесе 1.766.708 денари е 20 Хот Бласт.

 

Извор: Соопштение за медиуми

Реклама
Реклама
Реклама

Популарни