Поврзете се со нас

Игри на среќа

Новиот добитник на Милионер – џекпот е од Свети Николе!

Објавено

на

Јануари е месец за среќа. Тоа се потврдува со уште една среќна приказна за најновиот милионер, Александар Крстев од Свети Николе. Тој  е најновиот член во нашето среќно семејство-добитници на МИЛИОНЕР ЏЕКПОТ добивки, откако на 22.01.2024 освои МИЛИОНЕР ЏЕКПОТ во износ од 1.682.163 денари.

Крстев пристигна во просториите на Видеолотарија Касинос Австрија, за да го подигне вредниот чек на добитниот износ 1.682.163 денари, но и да ја сподели својата среќна приказна.

Добивката МИЛИОНЕР ЏЕКПОТ вредна 1.682.163 ја освоил на видеолотариските терминали кај нашиот соработник Делта Бет Дооел Моцарт на 22.01.2024. Играта Фламинг хот се покажала како одличен избор со која стигна до 1.682.163 денари.

Забавата на видеолотариските терминали продолжува. Можеби вие ќе бидете следниот среќен играч кој ќе може да се радува на Супер Милионер џекпот чија максимална добитна вредност е 21.000.000 денари, а кој веќе е во зона на паѓање.

 

Извор: Соопштение за медиуми

Реклама
Реклама
Реклама

Популарни