Поврзете се со нас

Игри на среќа

Јануари беше спектакуларен, ВЛТ исплати 70 милиони денари

Објавено

на

Спектакуларна сума од 69.759.568 денари е збирниот износ кој Видеолотарија Касинос Австрија го исплати кон играчите на видеолотариските терминали за НОВОГОДИШЕН СУПЕР МИЛИОНЕР, МИЛИОНЕР и МИНИ ЏЕКПОТ во јануари.

Првиот месец во 2024 донесе  дури 20 МИЛИОНЕР џекпот добивки, за што играчите кои ги освоија, поделија одлична сума од 29.521.400 денари.

Во јануари го добивме и најсреќниот играч, добитникот на неверојатниот НОВОГОДИШЕН СУПЕР МИЛИОНЕР, вреден 32.185.186 денари.

На добивки во јануари се радуваа и играчите кои освоија МИНИ ЏЕКПОТ. Тие заедно поделија 8.052.982 денари.

Забавата на видеолотариските терминали на Видеолотарија Касинос Австрија, продолжува и  во февруари. Играјте одговорно со најдобрите.

 

Извор: Соопштение за медиуми

Реклама
Реклама
Реклама

Популарни