Поврзете се со нас

Игри на среќа

Познати сопствениците на двата автомобила од „Есенска тура за 2WIN авантура“

Објавено

на

Во саботата, на 02.12.2023 во одлична атмосфера, беше реализирана дополнителната игра „СРЕЌНО ТРКАЛО“ која ги донесе најсреќните добитници од наградната игра „ЕСЕНСКА ТУРА ЗА 2WIN АВАНТУРА “ на 2win.mk. Дарко Калин и Дејан Трајкоски, ја освоија најпосакуваната награда, и двајцата добија Мерцедес Benz E220D, секој во својата категорија.

Бренд амбасадорите на Видеолотарија Касинос Австрија, Игор Стефановски Иџе и Кире Лазаров, им ги доделија клучевите на најсреќните играчи од наградната игра „ЕСЕНСКА ТУРА ЗА 2WIN АВАНТУРА “ на 2win.mk.

Наградите Мерцедес Benz E220D, Дарко Калин и Дејан Трајкоски ги освоија во сабота, на 02.12.2023 во последната фаза- дополнителната игра „СРЕЌНО ТРКАЛО“, од наградната игра „ЕСЕНСКА ТУРА ЗА 2WIN АВАНТУРА“ на 2win.mk. Со ова е комплетиран списокот на наградените од третото коло од наградната игра, како и на добитниците на главните награди.

Дарко Калин го освои автомобилот Мерцедес во категоријата Видеолотарија, а Дејан Трајковски во категоријата во спортско обложување. Наградната игра беше со богат фонд на награди, парични и стокови во збирен износ од фантастични 15 049 739 денари. Во рамките на наградната игра, се доделија вкупно 230 награди, од нив, 26 се стокови, а 204 се парични награди.

Реклама
Реклама
Реклама

Популарни