Поврзете се со нас

Игри на среќа

Соопштение од ВЛТ: Супер-милионер џекпотот е во зона на паѓање

Објавено

на

Најпосакуваната ВЛТ џекпот добивка на сите времиња, СУПЕР МИЛИОНЕР ЏЕКПОТ, влезе во зоната на паѓање. Секој кој се забавува на видоелотариските терминали на Видеолотарија Касинос Австрија, има можност да ја освои оваа фантастична добивка.

Највисокиот износ кој може да се освои со оваа добивка е 21 милион денари.

Само како потсетување, С.Б ја освои најголемата добивка СУПЕР МИЛИОНЕР во 2023. Тој на 13.11.2023 во  18.20 часот освои фантастични 20.890.990 на видеолотариските терминали во населба Ченто во Скопје, кај нашиот деловен соработник Златна копачка.

Кој ќе биде следниот среќен играч и колку ќе освои со СУПЕР МИЛИОНЕР ЏЕКПОТ, ќе дознаеме наскоро. Покрај најпосакуваниот, СУПЕР МИЛИОНЕР, во игра се и Милионер и Мини Џекпот.

Извор: Соопштение за медиуми

Реклама
Реклама
Реклама

Популарни