Поврзете се со нас

Игри на среќа

Првото коло влегува во завршница: „Есенска тура за авантура“

Објавено

на

Играчите на единствената легална платформа за интернет игри на среќа 2win.mk, имаат можност да се забавуваат со наградната игра „ЕСЕНСКА ТУРА ЗА 2WIN АВАНТУРА“. Оваа наградна игра на 2win.mk носи забава и вкупен фонд на награди од 15 049 739 денари.

Видеолотарија Касинос Австрија континуирано го следи задоволството на играчите. За нив, од 04.09.2023, подготвивме награден предизвик на играчката платформа 2win.mk, „ЕСЕНСКА ТУРА ЗА 2WIN АВАНТУРА“. Наградната игра има богат фонд на награди, парични и стокови во збирен износ од фантастични 15 049 739 денари. Во рамките на наградната игра, ќе доделиме вкупно 230 награди од кои 26 се стокови награди, а 204 сепарични награди. Главните награди се автомобил Мерцедес во двете категории.

На 01.10.2023 ќе заврши турнирската фаза од првото коло. По заокружување на оваа фаза, ќе следи фаза 2 со дополнителната игра „ Среќно тркало“ која за првото коло ќе се одржи во просториите на седиштето на Државна Видеолотарија на Македонија, на 07.10.2023 во 12 часот. Во Фаза 2 од наградната игра се квалификуваат првите 10 најсреќни учесници на официјалните ранг листи од наградната игра за секоја категорија. Правилата на наградната игра се достапни на платформата 2win.mk.

Реклама
Реклама
Реклама

Популарни