Поврзете се со нас

Европски првенства

Погоди квота 24 во Mozzart и освој пакет од 24 пива

Објавено

на

Зарем има подобар начин од тоа да го поминете летото гледајќи репрезентативен фудбал, со ладно пиво и тикети од Mozzart со вашите добитни комбинации? Совршено!

Mozzart ви нуди единствена можност да добиете пакет од 24 пива Скопско за време на Европското фудбалско првенство! Како до нив?

– Вашиот добитен тикет потребно е да има вкупна квота минимум 24 (24 или поголема)
– Тикетот мора да е добитен, односно да нема ниту еден промашен пар.
– Тикетот потребно е да има уплата од минимум 60 денари.
– Сите натпревари на тикетот мора да се одржуваат истиот ден.
– Почеток на одигрување на последниот натпревар кој се наоѓа на тикетот мора да биде најдоцна до 22 часот тој ден кога е уплатен тикетот. На тикетот не може да има натпревари кои се одигруваат во други денови освен во денот кога е уплатен тикетот.
– Сите натпревари на тикетот мора да бидат спортски настани. Услов не исполнуваат системски тикети, тикети за обложување во живо и тикети со играта „вкупно поени на играчи“.

Доколку вашиот тикет ги исполнува овие услови, приложете го тикетот кај оператерот на уплатно место и пополнете го формуларот, а Mozzart ќе ви достави пакет од 24 пива!

Во тек се и разни активации на социјалните мрежи на Mozzart, каде што можете да освоите пиво за вас и вашето друштво.

Дополнително, активна е и наградната игра „Наплати го најголемото промашување“ каде секој ден од Европското првенство може да го промашите вашиот тикет и да освоите 50.000 денари.

Следете ги Mozzart на социјалните мрежи, каде секојдневно можете да ги погледнете најголемите квоти на свет на најиграните натпревари кои може да се најдат на вашиот тикет.

Реклама
Реклама
Реклама

Популарни