Поврзете се со нас

Балкан

Обрадовиќ е крал во Европа: Противничкиот тренер му се поклони и му ја бакна раката (Видео)

Партизан ги започна подготовките за новата натпреварувачка сезона, а како дел од истите е и силниот турнир во Грција каде...

Повеќе вести
Реклама
Реклама