Поврзете се со нас

Игри на среќа

Нова наградна игра на MOZZART – „Наплати го најголемото промашување“!

Објавено

на

Колку пати имате „паднато“ за само еден пар? Тој проклет тикет сакате да го згужвате, запалите, изедете, исецкате… Сешто ви паѓа на памет во тој момент, бидејќи се работи само за еден пар…

За да не ги „кинете“ нервите, MOZZART ви нуди можност да освоите 500 евра и бесплатно обложување секој ден за време на Светското првенство – бидете дел од нашата наградна игра „НАПЛАТИ ГО НАЈГОЛЕМОТО ПРОМАШУВАЊЕ“.

Во периодот од 20.11.2022 до 19.12.2022, тикетот со најголема погодена квота, а со само еден промашен пар, освојува 500 евра, додека пак второ и трето место освојуваат по 100 дена бесплатно обложување.

И така секој ден!

Во вкупната квота од тикетот не влегува квотата од промашениот пар. Во наградната игра на MOZZART учествуваат сите недобитни тикети со најголема погодена квота кои содржат само 1 (еден) промашен пар. Во случај двајца или повеќе учесници да имаат добитни тикети со иста најголема погодена квота, предност има играчот чиј тикет временски е прв уплатен.

Доколку обложувањето на било кој спортски настан од тикетот се поништи од било која причина или од било која причина согласно Правилата на игра на Организаторот, за тој настан се пресметува квота 1, тикетот сепак учествува во наградната игра, но тие настани не се земаат во предвид при пресметка. Тикетот мора да биде уплатен во период на времетраење на една етапа (еден ден) од наградната игра. Сите настани на уплатениот тикет мора да бидат само настани кои се одржуваат за времетраење на една етапа (еден ден) од наградната игра (истата етапа во која е уплатен тикетот). Почеток на одигрување на последниот спортски настан кој се наоѓа на тикетот мора да биде во период на времетраење на една етапа (една ден) од наградната игра.

Во пресметката не влегуваат тикети кои содржат натпревари кои почнале или ќе почнат да се одржуваат по завршеток на етапата односно во тој ден после 06:00 часот наутро следниот ден. Покрај горенаведените услови, тикетот мора да ги исполнува и овие услови: Уплатениот тикет мора да биде недобитен и да содржи само 1 (еден) промашен пар; Сите настани на тикетот кои се предмет на обложувањето мора да бидат спортски настани (резултати на поединечни или групни спортски настани, одредени настани во тек на наградната игра и др.);

Добитни тикети и тикети со повеќе промашени парови не учествуваат во наградната игра; “Системски” тикети, како и тикетите за обложување во живо (Live Bet) не учествуваат во наградната игра; Минимален број на настани на тикетот е 4; Минимална уплата по тикет е 20 денари (дваесет денари); Тикетот мора да биде уплатен во периодот на траење на една конкретна етапа (ден) од наградната игра; Настаните на тикетот да започнуваат најрано и најдоцна во утврдениот тековен период согласно член 5 од Правилата на игра на Организаторот.

Прочитајте ги целосните правила на игра на ОВОЈ ЛИНК.

Исто така, во MOZZART е активна и кампањата „ПРОМАШИ, А НАПЛАТИ“, односно, освојување на пари кога ќе ве „бутне“ еден пар на тикетот. На сите играчи на кои ќе им се случи да промашат еден пар на тикетот на кој имаат најмалку четири пара, а погодениот коефициент е поголем од 29, 59, 99, 499 или 999 и во зависност од уплатата можат да освојат ПАРИЧЕН БОНУС – во вредност на уплатата, или повеќе!

Реклама
Реклама
Реклама

Популарни