Поврзете се со нас

Игри на среќа

Комплетирано е второто коло, објавени наградените во „Сврти, типувај и награди собирај“

Објавено

на

Со „СРЕЌНОТО ТРКАЛО“, комплетирано е второто коло од наградната игра „ СВРТИ, ТИПУВАЈ И НАГРАДИ СОБИРАЈ “ на играчката платформа 2win.mk на Видеолотарија Касинос Австрија. На страната веќе е објавен списокот со играчите кои освоија награди.

Со дополнителната игра „СРЕЌНО ТРКАЛО“ во фаза 2, комплетирано е второто коло од наградната игра „ СВРТИ, ТИПУВАЈ И НАГРАДИ СОБИРАЈ “. Извлекувањето беше реализирано на 03.06.2023 во просториите на Видеолотарија Касинос Австрија.

На единствената легална платформа за игри на среќа- 2win.mk, во тек е првата фаза од третото коло. Правилата за наградната игра се достапни на 2win.mk.

Наградната игра СВРТИ, ТИПУВАЈ И НАГРАДИ СОБИРАЈима богат фонд на награди, парични и стокови во збирен износ од фантастични 13.800.000,00 денари. Наградите се доделуваат во две категории:

  • видеолотариски и електронски игри и
  • спортско обложување

Главните награди се автомобил Мерцедес GLB и во двете категории. Во рамките на наградната игра ќе доделиме вкупно 200 награди од кои 30 се стокови награди, а 170 се парични награди.

#ИграјЗаЗабава #ИграјОдговорно #ИграјСоНајдобрите #ЗавртиИпобеди

Реклама
Реклама
Реклама

Популарни