Поврзете се со нас

Игри на среќа

Видеолотарија во февруари исплатила фантастични 45 милиони денари!

Објавено

на

Можеби за февруари важи девизата дека е месец на љубовта или на виното, но последното соопштение за медиумите од „Видеолотарија Касинос Австрија“ открива и уште една особина на вториот календарски месец.

Преку 45 милиони денари им се исплатени на играчите по основ на три добивки, од кои што над 39 милиони се поделени меѓу 15 играчи, стои во соопштението кое го пренесуваме во целост:

– Фантастична сума од 45.234.090,00 денари е збирниот износ кој „Видеолотарија Касинос Австрија“ им го исплати на играчите за СУПЕР МИЛИОНЕР, МИЛИОНЕР и МИНИ ЏЕКПОТ во месец февруари.

Февруари е среќен месец за играчите на видеолотариските терминали. Во текот на овој месец, Видеолотарија им исплати на играчите фантастични 45.234.090,00 денари за добивки.

Во февруари, играч од Велес го освои најпосакуваниот џекпот, СУПЕР МИЛИОНЕР вреден 18.905.147,00 денари.

Минатиот месец сигналот за МИЛИОНЕР џекпот се повтори дури 14 пати. Збирно за оваа добивка на играчите им се исплатени 20.513.704,00 денари.

Во февруари се радуваа и играчите кои за добивката МИНИ ЏЕКПОТ, поделија 5.815.239,00 денари.

Забавата на видеолотариските терминали продолжува и во месец март.

#ИграјЗаЗабава #ИграјОдговорно #СуперМилионерЏекпот #МилионерЏекпот

Реклама
Реклама
Реклама

Популарни