Поврзете се со нас

Игри на среќа

Јонче Апостолоски од Росоман е новиот ВЛТ-милионер

Објавено

на

Најновата среќа приказна ја пишуваме од Росоман. Јонче Апостолоски се приклучи на нашето среќно семејство-добитници на МИЛИОНЕР ЏЕКПОТ добивки. Тој на 18.09.2023 освои МИЛИОНЕР ЏЕКПОТ во износ од 1 239 480.

Јонче Апостолоски од Росоман, заедно со својот пријател, пристигна во просториите на Видеолотарија Касинос Австрија, за да го подигне вредниот чек на добитниот износ 1 239 480 денари. Тој е нашиот најнов Милионер џекпот добитник, кој сè уште е под импресии на среќната вест.

Јонче редовно се забавувал на видеолотариските терминали и тоа само со една игра 40 Супер Хот, која се докажа како одличен избор. На 18.09.2023 кај нашиот деловен соработник Клуб 77 Евротип во Росоман, тој стана сопственик на најновиот Милионер џекпот, вреден 1 239 480 денари.

Забавата на видеолотариските терминали продолжува. Можеби вие ќе бидете следниот среќен играч кој ќе може да се радува на Супер Милионер џекпот чија максимална добитна вредност е 21.000.000 денари.

 

Реклама
Реклама
Реклама

Популарни