Поврзете се со нас

Игри на среќа

Нова наградна игра: „ЕСЕНСКА ТУРА ЗА 2WIN АВАНТУРА“

Објавено

на

Од денес играчите на единствената легална платформа за интернет игри на среќа 2win.mk, имаат можност да се забавуваат со најновиот награден предизвик.

Видеолотарија Касинос Австрија континуирано го следи задоволството на играчите. За нив, од денес, понеделник 04.09.2023, подготвивме нов награден предизвик на играчката платформа 2win.mk, „ЕСЕНСКА ТУРА ЗА 2WIN АВАНТУРА“. Наградната игра има богат фонд на награди, парични и стокови во збирен износ од фантастични 15 049 739 денари. Ќе се одвива во две фази и тоа:

Фаза 1: Турнирски фаза, и

Фаза 2: Дополнителна игра „Среќно Тркало“

И во наградната игра ЕСЕНСКА ТУРА ЗА 2WIN АВАНТУРА, ќе се доделуваат награди во две категории:

  • видеолотариски и електронски игри и
  • спортско обложување

Целокупната наградна игра во двете фази, ќе трае од 04.09.2023 година до 02.12.2023 година, вклучувајќи го и 02.12.2023 година до завршетокот на дополнителната игра „Среќно тркало“. Во текот на наградната игра ќе се доделуваат награди во секое од 3-те (трите) кола во секоја категорија, како и главните награди на крајот на турнирската фаза во секоја категорија.

Турнирската фаза ќе трае од 04.09.2023 година до 26.11.2023 година, вклучувајќи го и 26.11.2023 година, заклучно до 23:59 часот. Во турнирската фаза, учесниците освојуваат поени од нивните добитни влогови во интернет игрите на среќа и врз основа на собраните поени се формираат ранг листи на најсреќни учесници, за секоја категорија посебно. Во Турнирската фаза, учесниците со најмногу поени од 11-то до 35-то место на конечните официјални ранг листи, стануваат добитници на награда во секое коло.

Колата во турнирската фаза ќе се реализираат на:

Коло Почеток на  фаза 1 Крај на фаза 1
I коло 04.09.2023 00:00 ч. 01.10.2023 23:59
II коло 02.10.2023 00:00 ч. 29.10.2023 23:59
III коло 30.10.2023 00:00 ч. 26.11.2023 23:59

Можност за освојување на некоја од наградите, имаат учесниците кои во периодот на траење на наградната игра, имаат барем еден добитен спин/рунда, по основ на реален влог од најмалку 40 денари во видеолотариските или електронски игри, односно барем еден уплатен и добитен тикет, со реален влог од најмалку 100 денари во интернет спортско обложување.

Фаза 2, Дополнителната игра „ Среќно тркало“ за секое коло ќе се одржи во просториите на седиштето на Државна Видеолотарија на Македонија, на следните датуми:

 

Коло Датум/Почеток Фаза 2
I коло 07.10.2023/ 12:00 часот
II коло 04.11.2023/ 12:00 часот
III коло 02.12.2023/ 12:00 часот
Главни награди 02.12.2023/ 14:00 часот

Во рамките на наградната игра, ќе доделиме вкупно 230 награди од кои 26 се стокови награди, а 204 се парични награди. Вкупната вредност на паричните и стоковите награди изнесува 15 049 739 денари. Главните награди се автомобил Мерцедес во двете категории. Правилата на наградната игра се достапни на платформата 2win.mk.

Реклама
Реклама
Реклама

Популарни