Поврзете се со нас

Игри на среќа

Типстери на неделата: Мартин и Зорица со најголемите добивки на 2win.мк

Објавено

на

Минатата недела беше плодна за многу типстери на единствената легална платформа за интернет игри на среќа во земјава- 2win.мк. Тие заедно поделија 5 804 312,00 денари. Меѓу типувачите за оваа недела, Зорица и Мартин се покажаа како вистински мајстори.

Неверојатни 5 804 312,00 денари изнесува збирот на 2winЏекпот добивките кои беа освоени минатата недела.

Најголемиот џекпот минатата недела го освои Зорица. Таа благодарение на играта на „Flamin Hot“ успеа да го освои највисокиот џекпот износ вреден 3 517 705,00 денари.

2winТипстер за минатата недела е Мартин. Тој успеа со влог од 50 денари да си обезбеди добитен тикет вреден 76 523,00 денари.

Реклама
Реклама
Реклама

Популарни