Поврзете се со нас

Игри на среќа

Видеолотарија исплатила фантастични 46 милиони денари во март

Објавено

на

Фантастична сума од 46.845.778,00 денари е збирниот износ кој Видеолотарија Касинос Австрија им го исплати на играчите за СУПЕР МИЛИОНЕР, МИЛИОНЕР и МИНИ ЏЕКПОТ во месец март.

И март беше среќен месец за играчите на видеолотариските терминали. Во текот на овој месец, Видеолотарија им исплати на играчите фантастични 46.845.778,00 денари за добивки.

Во март, играч од Прилеп го освои најпосакуваниот џекпот, СУПЕР МИЛИОНЕР вреден 18.936.936,00 денари.

Минатиот месец сигналот за МИЛИОНЕР џекпот се повтори дури 14 пати. Збирно за оваа добивка на играчите им се исплатени 21.633.924,00 денари.

Во март се радуваа и играчите кои за добивката МИНИ ЏЕКПОТ, поделија 6.274.918,00 денари.

Забавата на видеолотариските терминали продолжува и во април.

#ИграјЗаЗабава #ИграјОдговорно #СуперМилионерЏекпот #МилионерЏекпот

Реклама
Реклама
Реклама

Популарни