Поврзете се со нас

Игри на среќа

Рекорден „Супер-милионер џекпот“: Играч на ВЛТ освои 20 милиони денари!

Објавено

на

Видеолотарија Казинос Австрија го почна февруари со убави вести.

Првиот ден од овој месец го донесе рекордниот износ на „СУПЕР МИЛИОНЕР џекпот“, добивка со рекорден износ од 20.768.497 денари.

Оваа фантастична сума ја освои играч од Кичево на видеолотариските терминали.

Добивката е освоена на 01.02.2024 кај нашиот деловен соработник Спортлајф во 18: 11 часот.

На нашиот најнов среќен добитник му ја честитаме добивката, очекувајќи го секој момент да пристигне во нашите простории, по добитниот чек на освоениот износ од 20.768.497 денари.

 

Реклама
Реклама
Реклама

Популарни