Поврзете се со нас

Промоции

Играј за Sony Playstation 5 во Златна Копачка!

Објавено

на

Златна Копачка ги наградува недобитните тикети со еден промашен пар.

Дневната награда – дрес од Македонската ракометна репрезентација се доделува на тикетот со највисокиот коефициент на погодени натпревари, а со еден промашен пар. Задолжителен услов е меѓу типовите да има еден ракометен пар.

Сите тикети со еден промашен пар во период од 14.01.2021 до 31.01.2021 година, се рангираат според висината на коефициентот на погодените натпревари. За најдобриот рангиран тикет, Златна Копачка подарува Sony Playstation 5 кој се уште го нема во нашата земја.

Натпреварот „Среќа во несреќа за Sony Playstation 5“ завршува на 31.01.2021.

Погледнете ги најдобрите рангирани тикети и правилата за овој натпревар на следниот линк.

Реклама
Реклама
Реклама

Популарни