Поврзете се со нас

Игри на среќа

Добитничката на рекордниот „џек пот“ ќе инвестира во куќа и автомобил

Објавено

на

А.Н. од Струга го подигна рекордниот добитен износ на СУПЕР МИЛИОНЕР џекпот на ВИДЕОЛОТАРИЈА КАСИНОС АВСТРИЈА, фантастичните 20.577.224,00 денари. Со парите ќе си купи нова куќа и стан.

Рекордниот „СУПЕР МИЛИОНЕР“ вреден 20.577.224,00 денари во петокот на 26.05.2023, го освои А.Н. од Струга, мајка на три деца. Таа пристигна во просториите на Видеолотарија Касинос Австрија, споделувајќи ја својата среќна приказна.

Како редовен играч на видеолотариските игри и претходно се радувала на добивки, но ова е досега најголемата вредност која ја освоила. Интересно е дека за малку, ќе се откажела. Таксито кое го очекувала, задоцнило, па таа додека чекала, продолжила со играта, кога пријатно ја изненадил среќниот сигнал, посакуван од секој играч.

Во друштво на своето семејството, сподели дека со парите од освоената добивка, фантастичните 20.577.224,00 денари, сака да си купи нова кола и нова куќа.

Износот од 20.577.224,00 денари е рекорден на најпосакуваниот ВЛТ џекпот, „СУПЕР МИЛИОНЕР“, кој е со дефиниран опсег на добивката од 14 до 21 милион денари.

#ИграјЗаЗабава #ИграјОдговорно #ИграјСоНајдобрите

Реклама
Реклама
Реклама

Популарни