Како беше исвиркана бугарската химна со Скопје (ВИДЕО)

Македонија и Бугарија играат во Лигата на нации, а истиот стандардно беше најавен со интонирањето на двете химни. Македонската беше испеана со многу емоции и еден глас, додека бугарската беше жестоко исвиркана од публиката на националната арена „Тодор Проески“ во Скопје. Видео: Мкд.мк