ЗОИ 2018: Швајцарците дефинитивно знаат како да се забавуваат во слободно време (Видео)

Svajcarija ZOI

,,ББЦ Спорт” се секогаш тука да ги следат спортистите и секогаш први да дојдат до информацијата. Така и овој пат тие успеаа да дојдат до многу интересно видео од слободното време на олимписката репрезентација на Швајцарија.

Швајцарците беа уловени како се забавувааат на нивен својствен начин. Најпрвин еден од репрезентативците на унилатем начин се качи нагоре по ескалаторот додека другите двајца ,,глумеа” како да се пуштаат со ,,боб санка”.

Погледнете го видеото кое ќе изнуди насмевка на вашето лице.

Facebook Коментари