Поврзете се со нас

Игри на среќа

„Жешки бонуси“: Нова промоција на 2win.mk

Објавено

на

Од 01.07.2024 до 14.07.2024 нова промоција за играчите на најдобрата, легална платформа за интернет игри на среќа во Македонија-2win.мк. Кампањата „Жешки бонуси“е достапна за сите играчи.

За активирање на промотивниот ваучер од оваа промоција, неопходно е да се исполнат следните услови:

Активиран депозит во период од 01.07.2024 до 14.07.2024 во износ од најмалку 500 денари. Депозитот мора да е успешен, односно трансакцијата да биде успешно одобрена

При пополнување на формуларот за депозит, заедно со износот, во полето „Ваучер“ потребно е да се внесе кодот од промотивната кампања: BONUS500

Средствата од промотивниот бонус ваучер можат да се користат во рок од 7 календарски дена од активирањето на бонус ваучерот. Сите неискористени средства од промотивниот бонус ваучер, по истекот на рокот за користење, ќе бидат повлечени од сметката за игра на учесникот.

Деталите кои се однесуваат на правилата за промоцијата, се достапни на следниов линк: 2win.mk

 

Извор: Соопштение за медиуми

Реклама
Реклама
Реклама

Популарни