Поврзете се со нас

Игри на среќа

Збогатена понудата на игри на единствената легална платформа – 2WIN.MK

Објавено

на

Одлични вести за играчите на единствената легална платформа за игри на среќа во Македонија 2win.mk. Видеолотарија Касинос Австрија ја збогатува понудата со нови игри.

Видеолотарија Касинос Австрија ја збогати понудата на единствената легална платформа за интернет игри на среќа 2win.mk, со нови игри од веќе познатите провајдери Аматик, Амуснет, Плејсон и Прагматик. Игрите ќе бидат достапни од 17.05.23.

За играчите кои се фанови на обложување, активен е и бонусот на добивка и до неверојатни 650%. Наша цел преку БОНУС НА ДОБИВКА на единствената легална платформа за интернет игри на среќа во земјава, е да го вреднуваме успехот на оние кои знаат да погодуваат и нивните добивки да се зголемуваат, колку повеќе типуваат. Што повеќе одиграни типови – толку поголем БОНУС.

Ве потсетуваме дека од 03.04.2023 играчите на единствената легална платформа за интернет игри на среќа 2win.mk, имаат можност да се забавуваат со најновиот награден предизвик. Наградната игра „СВРТИ, ТИПУВАЈ И НАГРАДИ СОБИРАЈ “ на 2win.mk  носи забава и вкупен фонд на награди од 13.800.000,00 денари. Во тек е второто коло чија турнирска фаза ќе заврши на 28.05.

За повеќе детали, посетете го сајтот на 2win.mk. Забавувајте се и играјте одговорно.

 

Реклама
Реклама
Реклама

Популарни