Забивањето кое не победи на ,,Ол-Стар”, а за кое се уште се зборува (Видео)

NBA: All Star Saturday Night

Признанието за најдобро и најатрактивно забивање на ,,Ол-стар” натпреварот во забивање го понесе летечкиот дебитант на Јута, Донован Мичел, кој одлучи да ја ископира легендарната атракција на Винс Картер.

Но, сепак едно од забивањата за кое остана да се зборува беше она на Денис Смит Јуниор кој изведе неверојатна пируета надвор од рамнотежа со пртонување на топката кроз нозе и на крај со забивање.

Иако доби 10 од сите учесници сепак, претходно немаше доволно поени за влез во финалето.

Сепак, неговото забивање остана како едно од најкоментираните на социјалните мрежи.

Facebook Коментари