Поврзете се со нас

Европски првенства

За да нема никакви дилеми: Играчите со најтешките презимиња во акција, еве како правилно се изговараат (ВИДЕО)

Објавено

на

foto:x.com/MLSZhivatalos

Често во светот на фудбалот се соочуваме со имиња и презимиња кои се тешки за изговарање, поточно луѓето имаат повеќе верзии за нив, а само една е вистинска.

Токму УЕФА одлучи да резреши некои дилеми и ги „седна на маса“ играчите со тешки имиња, презимиња и им даде простор да кажат која е вистинската верзија.

Во акција ги имаме Кварацхелија, Собослаи, Мејну, Шешко, Станчу…

Реклама
Реклама
Реклама

Популарни