Поврзете се со нас

Игри на среќа

Второ коло од наградната игра „Сврти, типувај и награди собирај“ на 2win.mk

Објавено

на

На 28.05.2023 завршува турнирската фаза во второто коло од наградната игра „СВРТИ, ТИПУВАЈ И НАГРАДИ СОБИРАЈ “ на единствената легална платформа за интернет игри на среќа 2win.mk . Наградната игра на 2win.mk носи многу забава и вкупен фонд на награди од 13.800.000,00 денари.

На 28.05.2023 завршува турнирската фаза од второто коло во наградната игра СВРТИ, ТИПУВАЈ И НАГРАДИ СОБИРАЈна 2win.mk.

Во Турнирската фаза учесникот може да освојува поени во секоја категорија, од по еден добитен спин/рунда односно тикет, кој носи најмногу поени во периодот на добивка. Периодите на добивка се календарските денови од турнирската фаза на наградната игра со почеток од 00:00 часот до 23:59 часот.

Во видеолотариските и електронски игри, учесникот во наградната игра освојува поени од по еден добитен спин/рунда кој му носи најмногу поени во периодот на добивка. Минималниот влог во спинот/рундата за освојување поени е 40 денари.

Во спортско обложување, учесникот освојува поени од по еден добитен тикет во периодот на добивка кој му носи најмногу поени. Минималниот влог на тикетот за освојување поени е 100 денари.

Наградната игра е достапна на единствената легална платформа за интернет игри на среќа, има богат фонд на награди, парични и стокови во збирен износ од фантастични 13.800.000,00 денари. Наградите се доделуваат во две категории:

  • видеолотариски и електронски игри и
  • спортско обложување

Главните награди се автомобил Мерцедес GLB и во двете категории. Во рамките на наградната игра ќе доделиме вкупно 200 награди од кои 30 се стокови награди, а 170 се парични награди.

Правилата на наградната игра се достапни на платформата 2win.mk

Фаза 2 од второто коло, дополнителната игра „ Среќно тркало“за секое коло ќе се одржи во просториите на Државна Видеолотарија на Македонија, на 03.06.2023.

Играј со најдобрите! СВРТИ, ТИПУВАЈ И НАГРАДИ СОБИРАЈ на 2win.mk

#ИграјЗаЗабава #ИграјОдговорно #ИграјСоНајдобрите

Реклама
Реклама
Реклама

Популарни