Вистинско ужување: Најатрактивните поени од првата недела на Вимблдон (Видео)

Hubert Hurkacz

Со оглед на тоа што денеска нема натпревари или поточно е ден за одмор на Вимблдон, организаторите на овој турнир кој важи за неофицијално светско првенство во тенис објавија една одлична компилација од најатрактивните поени, односно најдобрите размени на удари во досегашниот дел од натпреварите во Лондон.

Уживајте во наредните 5 минути и 22 секунди.

Facebook Коментари