Вистинско фудбалско уживање: 18 клубови, 18 бравурозни одбрани кои ја одбележаа сезоната (Видео)

leno

Во Германија како и во сите најважни европски првенства е спуштена завесата и сега фудбалските асови можат да се подготват за одмор или пак за дополнителни обврски ако се повикани за настап на своите селекции на престојното Светско првенство во Русија.

Токму поради ова е идеално време да се направи едно резиме, па луеѓето од Бундеслигата стандардно подготвуваа специјални видеа.

Така можевме да ги видиме најдобрите 18 голови од сите 18 клубови, а пак сега ги имаме најатрактивните и најбравурозните одбрани од секој клуб.

Facebook Коментари