Поврзете се со нас

Игри на среќа

Видеолотарија во мај исплатила над 48 милиони денари!

Објавено

на

Фантастична сума од 48.339.895,00 денари е збирниот износ кој Видеолотарија Касинос Австрија им го исплати на играчите за СУПЕР МИЛИОНЕР, МИЛИОНЕР и МИНИ ЏЕКПОТ во месец мај.

Мај дефинитивно беше среќен и добитен месец за играчите на видеолотариските терминали. Во текот на овој месец, Видеолотарија им исплати на играчите фантастична сума од вкупно 48.339.895,00 денари за ВЛТ џекпот добивки.

А.Н. од Струга го освои рекордниот износ на најпосакуваниот ВЛТ џекпот за оваа година- СУПЕР МИЛИОНЕР вреден 20.577.224,00 денари.

Минатиот месец сигналот за МИЛИОНЕР џекпот се повтори дури 14 пати. Збирно за оваа добивка на играчите им се исплатени 21.486.902,00 денари.

Во мај се радуваа и играчите кои за добивката МИНИ ЏЕКПОТ, поделија 6.275.769,00 денари.

Забавата на видеолотариските терминали продолжува и во јуни.

#ИграјЗаЗабава #ИграјОдговорно #СуперМилионерЏекпот #МилионерЏекпот

Реклама
Реклама
Реклама

Популарни