Поврзете се со нас

Игри на среќа

Видеолотарија исплатила над еден милион евра добивки, во текот на месец јуни!

Објавено

на

Сончев и среќен е јуни, ако се суди според фантастичната сума која Видеолотарија Касинос Австрија им ја исплати на играчите на видеолотариските терминали.

Неверојатни 68.374.869 денари е збирниот износ на сите добивки Супер милионер, Милионер и Мини џек пот во јуни годинава.

Во јуни дури трипати е освоена најпосакуваната добивка, Супер Милионер џекпот за која играчите поделиле неверојатни  35.305.360 денари.

Сигналот за Милионер џекпот го слушнаа дури 17 среќни играчи кои заедно поделија  25.271.573 денари. Збирниот износod 1.733 Мини џекпот добивки во јуни достигна вкупен износ од  7.797.936 денари

Забавата на видеолотариските терминали продолжува и во јули.

 

Извор: Соопштение за медиуми

Реклама
Реклама
Реклама

Популарни