Поврзете се со нас

Игри на среќа

Видео лотарија исплатила фантастични 43.6 милиони денари за добивки во април

Објавено

на

Фантастична сума од 43.603.331,00 денари е збирниот износ кој Видеолотарија Касинос Австрија им го исплати на играчите за СУПЕР МИЛИОНЕР, МИЛИОНЕР и МИНИ ЏЕКПОТ во месец април.

И април се покажа како среќен месец за играчите на видеолотариските терминали. Во текот на овој месец, Видеолотарија им исплати на играчите фантастичнa сума од вкупно 43.603.331,00 денари за добивки.

Во април, играчот Е.Џ. од Струга го освои најпосакуваниот џекпот, СУПЕР МИЛИОНЕР вреден 18.636.618,00 денари денари.

Минатиот месец сигналот за МИЛИОНЕР џекпот се повтори дури 13 пати. Збирно за оваа добивка на играчите им се исплатени 19.260.299,00 денари.

Во април се радуваа и играчите кои за добивката МИНИ ЏЕКПОТ, поделија 5.706.414,00 денари.

Забавата на видеолотариските терминали продолжува и во мај.

Реклама
Реклама
Реклама

Популарни