Ватерполо мајсторија: Никиќ реализираше петерец со нога (Видео)

vaterpolo1

Ватерполото е специфичен спорт во кој со години наназад доминираат неколку земји. За големиот број трофеи на српската репрезентација се заслужни и Слободан Никиќ и Живко Гоциќ кои вечерва на ревијален натпревар официјално ја завршија својата успешна репрезентативна кариера.

На дуелот меѓу Србија и тимот на светот, Никиќ реализираше и петерец со нога, нешто што досега не сме го виделе во ватерполото на овие простори.

Facebook Коментари