Вардаровите „кариоки“ на едно место со дрес на Вардар: Пријатели засекогаш!

vandair-braga-deilson-de filjo

Најдобриот македонски тим Вардар низ годините секогаш имал играчи од Јужна Америка поточно од Бразил кои оставиле трага во клубот, а од тоа друштво сигурно се Агиналдо Де Жусус Брага, Вандаир Оливеира Дос Сантос, Деилсон Да Силва и Зе Карлос Филјо.

Сега оваа голема четворка прати специјален поздрав директно од Бразил во „црвено-црн“ дрес со логото на Вардар.

– Пријатели засекогаш! Ви благодарам за оваа прекрасна средба, -напиша Вандаир по што оваа фотографија ја сподели и актуeлниот македонски шампион.

Facebook Коментари