Уникатна новогодишна борба: Боб Сап се соочи со мечка (Видео)

mecka-sap

Јапонски промотери долго ја најавуваа спектакуларната борба меѓу американскиот борец Боб Сап и мечка, но се до нејзината новогодишна реализација, не беше јасно како ќе биде изведена.

Ветеранот Сап го прифати предизвикот, но доби и безбеден дуел со мечката од видот гризли, а единственото правило беше да се турка преградата до одредена зона, по која едниот учесник ќе биде прогласен за победник. Не само што Сап отстапи пред силата на мечката, туку на крајот мораше да побегне од кафезот за да избегне некоја посериозна последица.

Facebook Коментари