Тренерот на Црвена Звезда, Ненад Перуничиќ ја зема правдата во своите раце (Видео)

Perunicic

На натпреварот меѓу Црвена Звезда и Железничар, при резултат од 28:27 за ,,железарците”, тренерот на Звезда, Ненад Перуничиќ бурно реагираше за одземената топка која ќе му донесеше на тимот реми. Тој влезе во теренот да се пресмета со судиите, но благодарение на присебната клупа на Звезда, која го отргна од судиите, не дозволија да се случи скандал.

Facebook Коментари